Field Service Plus (voorheen 2G) heeft de laatste maanden een aantal grote stappen vooruitgezet. Na de verhuizing eind vorig jaar zijn we per 9 maart live gegaan met een nieuwe naam, bijpassende huisstijl en website!  

Naamwisseling naar Field Service Plus 

Die naamwisseling naar Field Service Plus hebben we natuurlijk niet voor niets gedaan. Onze focus ligt sterk op het ontwikkelen van webapplicaties, integraties en mobiele toepassingen. Dit doen we met name voor de fieldservice-branche, waar de vraag naar dit soort oplossingen en ook de technologie zich snel ontwikkelt.  

Dienstverlening blijft onveranderd 

Daarom hebben we ervoor gekozen om de oude naam 2G te veranderen naar Field Service Plus. Let wel: onze passie voor web, mobiel en integratie is onverminderd. Aan onze dienstverlening verandert er dus niets. Net als anders blijven we voor alle klanten klaar staan met onze kennis en kunde. En alle klanten profiteren mee van onze nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de fieldservice-markt. 

Nieuwe website 

Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website, die we tegelijk met de nieuwe naam hebben gelanceerd. Op onze website willen we uitdragen dat Field Service Plus jouw partner is om werkopdrachten in het veld efficiënt en First Time Right uit te voeren, juist als verandering de standaard is. Regisseer het proces in de keten. Laat mensen het maximale uit zichzelf halen. 

De plus van mensen 

De ‘plus’ achter Field Service staat voor onze overtuiging dat mensen de plus zijn van elke organisatie. Mensen en teams het maximale uit zichzelf laten halen, dat is waar wij met onze fieldservice-software aan werken. Dat doen we door het maximale uit systemen te halen. Waarbij we meedenken, processen doorgronden en zien wat nodig is. Zo optimaliseren we werkprocessen voor binnen en buiten, en laten we mensen en organisaties beter presteren. Met onze lowcode-software bieden wij voor elk proces in elke branche een passende oplossing. Het is onze ‘high-code’ om dichtbij en betrokken te zijn en toekomstbestendige oplossingen te bieden. Zo zijn en blijven wij voor elk werkproces de plus van mensen. 

Meer weten? 

Op de pagina Over ons lees je meer over Field Service Plus. 

Ontmoet Isabelle: onze nieuwe software engineer bij Field Service Plus
Isabelle, de nieuwe junior software ontwikkelaar bij Field Service Plus
Nieuws

21 december 2023

Met haar unieke combinatie van programmeerkennis, passie voor computertechniek en liefde voor gamen, verwelkomen we bij...

Lees meer
Wanneer is het tijd om jouw procesbesturing te verbeteren? (9 indicatoren)
sitesurvey
Expert blog

16 november 2023

Als manager weet je hoe uitdagend het is om complexe fieldservice-processen aan te sturen. Monteurs voeren vaak...

Lees meer
Focus op beheer & onderhoud: hoe kan ik netbeheerders hierin versterken?
Field Service in de telecom
Expert blog

24 oktober 2023

Voor beheerders van de telecom-infrastructuur ligt de nadruk steeds meer op beheer en onderhoud. Immers, omdat...

Lees meer
Field Service Plus: trotse sponsor van Marathon voor onderwijs
Sponsoring marathon voor onderwijs
Nieuws

27 september 2023

Op 7 oktober 2023 staan Nathan en Suzanne aan de startlijn van de Kustmarathon Zeeland. Ze gaan meer dan 42 kilometer...

Lees meer
Bereik Operational Excellence door effectief Werkordermanagement in jouw Fieldservice-bedrijf
Werkordermanagement
Productinformatie

8 augustus 2023

Operational Excellence is meer dan een modewoord, het is een doel dat elke organisatie zou moeten nastreven. Dat geldt...

Lees meer
Welkom aan boord: Ton den Ouden, Solution Architect bij Field Service Plus
Welkom aan boord: Ton den Ouden, Solutions Architect bij Field Service Plus
Nieuws

24 juli 2023

We zijn blij om de komst van Ton den Ouden naar Field Service Plus te kunnen melden! Ton, een veteraan in de...

Lees meer