Field Service Plus (voorheen 2G) heeft de laatste maanden een aantal grote stappen vooruitgezet. Na de verhuizing eind vorig jaar zijn we per 9 maart live gegaan met een nieuwe naam, bijpassende huisstijl en website!  

Naamwisseling naar Field Service Plus 

Die naamwisseling naar Field Service Plus hebben we natuurlijk niet voor niets gedaan. Onze focus ligt sterk op het ontwikkelen van webapplicaties, integraties en mobiele toepassingen. Dit doen we met name voor de fieldservice-branche, waar de vraag naar dit soort oplossingen en ook de technologie zich snel ontwikkelt.  

Dienstverlening blijft onveranderd 

Daarom hebben we ervoor gekozen om de oude naam 2G te veranderen naar Field Service Plus. Let wel: onze passie voor web, mobiel en integratie is onverminderd. Aan onze dienstverlening verandert er dus niets. Net als anders blijven we voor alle klanten klaar staan met onze kennis en kunde. En alle klanten profiteren mee van onze nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de fieldservice-markt. 

Nieuwe website 

Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website, die we tegelijk met de nieuwe naam hebben gelanceerd. Op onze website willen we uitdragen dat Field Service Plus jouw partner is om werkopdrachten in het veld efficiënt en First Time Right uit te voeren, juist als verandering de standaard is. Regisseer het proces in de keten. Laat mensen het maximale uit zichzelf halen. 

De plus van mensen 

De ‘plus’ achter Field Service staat voor onze overtuiging dat mensen de plus zijn van elke organisatie. Mensen en teams het maximale uit zichzelf laten halen, dat is waar wij met onze fieldservice-software aan werken. Dat doen we door het maximale uit systemen te halen. Waarbij we meedenken, processen doorgronden en zien wat nodig is. Zo optimaliseren we werkprocessen voor binnen en buiten, en laten we mensen en organisaties beter presteren. Met onze lowcode-software bieden wij voor elk proces in elke branche een passende oplossing. Het is onze ‘high-code’ om dichtbij en betrokken te zijn en toekomstbestendige oplossingen te bieden. Zo zijn en blijven wij voor elk werkproces de plus van mensen. 

Meer weten? 

Op de pagina Over ons lees je meer over Field Service Plus. 

Tien jaar softwareoplossingen ontwerpen: het verhaal van Phillip bij Field Service Plus
Software-engineer bji Field Service Plus
Nieuws

13 juni 2024

Phillip is alweer tien jaar werkzaam bij Field Service Plus. Hij blikt terug op een afwisselende periode waarin zowel...

Lees meer
Samen (software) bouwen, daar draait het om bij Field Service Plus!
Samen software bouwen
Nieuws

30 mei 2024

Begin mei hadden we een teamuitje naar Escape Room Ermelo. Dit was een mooie kans om onze creatieve probleemoplossende...

Lees meer
Operationeel manager, improviseer jij ook dagelijks met Excel en losse tools?
Field service aansturen met losse tools en Excel
Expert blog

16 april 2024

Over de effecten op de lange termijn Als operationeel manager van een fieldservicebedrijf in de telecom- of...

Lees meer
Ontmoet Isabelle: onze nieuwe software engineer bij Field Service Plus
Isabelle, de nieuwe junior software ontwikkelaar bij Field Service Plus
Nieuws

21 december 2023

Met haar unieke combinatie van programmeerkennis, passie voor computertechniek en liefde voor gamen, verwelkomen we bij...

Lees meer
Wanneer is het tijd om jouw procesbesturing te verbeteren? (9 indicatoren)
sitesurvey
Expert blog

16 november 2023

Als manager weet je hoe uitdagend het is om complexe fieldservice-processen aan te sturen. Monteurs voeren vaak...

Lees meer
Focus op beheer & onderhoud: hoe kan ik netbeheerders hierin versterken?
Field Service in de telecom
Expert blog

24 oktober 2023

Voor beheerders van de telecom-infrastructuur ligt de nadruk steeds meer op beheer en onderhoud. Immers, omdat...

Lees meer