Grote diversiteit aan werkopdrachten 

De werkopdrachten in het veld van ingenieursbureaus zijn heel divers. Ze omvatten diensten als bodemonderzoek, grondwateronderzoek, asbestsanering en nog veel meer. Daarbij is iedere opdracht weer uniek in zijn soort als het gaat om bijvoorbeeld doorlooptijd, complexiteit en de omvang van het takenpakket. In de praktijk voeren ingenieursbureaus daardoor veel verschillende opdrachten tegelijkertijd uit. 

Efficiënt én first time right 

Voor ingenieursbureaus is het belangrijk om werkopdrachten first time right uit te voeren. Door die grote diversiteit van werkopdrachten betekent dit een flinke uitdaging voor de voorbereiding, organisatie en uitvoering van werkopdrachten. Een taak die zich vanwege die verscheidenheid – niet zomaar laat automatiseren met de aanwezige softwaresystemen van deze bedrijven. 

Opdrachten flexibel combineren 

Om werkzaamheden in het veld efficiënt te kunnen uitvoeren, is een slimme planning onontbeerlijk. Door opdrachten flexibel te combineren, kun je tijd besparen en je marge verbeteren. Dit vraagt om oplossingen die je helpen om werkzaamheden flexibel te combineren en samen te werken met andere partijen. 

Informatie delen in de keten 

Tijdens alle fasen van de werkopdrachten wil de opdrachtgever op de hoogte blijven van de voortgang. Als je met eindklanten te maken hebt, is het ook belangrijk om deze te kunnen informeren over de planning en eventuele wijzigingen hierin.  

Benieuwd? Ontdek onze fieldservice-software!

Met onze software beschikt iedereen tijdens de werkopdracht over de juiste informatie op het juiste moment. Binnen én buiten – en ook bij je onderaannemer. Stapsgewijs worden medewerkers door de opdracht heen geleid. Wijzigen je opdrachten? Dan pas je processen en koppelingen eenvoudig aan.

Demo aanvragen

Benieuwd hoe onze software voor jouw bedrijf kan werken? Vraag een demo aan, online of bij jou op locatie.

Dashboard field service

Vraag dan ons uitgebreide informatiepakket aan. Het staat voor je klaar!