wendbaarheid fieldservice

Operational excellence is een extra grote uitdaging bij fieldservice in telecom en utilities. Waarom? Allereest omdat meerdere mensen en afdelingen binnen en buiten het bedrijf moeten samenwerken. Maar ook omdat weer meerdere bedrijven – aannemers en onderaannemers – tegelijk samen bijdragen aan werkpakketten. In deze tijd van personeelstekorten is het uitbesteden van werk en werken met lager gekwalificeerd personeel aan de orde van de dag.  

Werk optimaal uitvoeren en overdragen 

End-to-end-controle en -aansturing is daarom van groot belang. Iedereen moet zijn eigen taak zo goed en efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren en het werk foutloos en compleet overdragen aan de volgende bijdrager in het proces. Of het nu gaat om vergunningen aanvragen, klicmeldingen doen of graven in de grond, iedere schakel in het proces moet goed worden aangestuurd, gefaciliteerd en gecontroleerd. Waarbij jij de regie in handen hebt. Alleen dán kan een high-performance-proces ontstaan! 

proces

Over ons

Al sinds 2004 helpen we bedrijven met een technische buitendienst bij het zo efficiënt en goed mogelijk uitvoeren van steeds wisselende werkpakketten in het veld. Met onze oplossingen kunnen aannemers en ingenieursbureaus het maximale uit hun mensen halen. Zo verhogen zij hun operational excellence, zettten ze hun klant op 1 en verbeteren en innoveren ze continu hun dienstverlening.

Over ons

Vraag dan ons uitgebreide informatiepakket aan. Het staat voor je klaar!