Uitvoering en regievoering 

Als aannemer neem je de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het werkpakket, inclusief de regievoering over de hele keten. Er is je dus alles aan gelegen om de samenwerking met onderaannemers zo soepel mogelijk te laten verlopen. Jouw naam is immers verbonden aan de resultaten op gebied van bijvoorbeeld operational excellence, kwaliteit, SLA’s en klanttevredenheid 

Goed geolied proces voor samenwerking

Om de verwachtingen van de opdrachtgever waar te maken, trek je hand in hand op met je onderaannemer. Dit vraagt om een professionele opstelling, waarbij je werk niet over de schutting gooit. Goede afstemming is cruciaal: je stelt de onderaannemer in staat om zijn werk First Time Right te doen en zijn SLA’s te halen. Je houdt elkaar op de hoogte over de voortgang. Zo kun jij ook weer tijdig en correct rapporteren naar je opdrachtgever. Dit alles vraagt om een goed geolied samenwerkingsproces. 

Verwachtingen waarmaken of overtreffen

Als alle activiteiten in het fieldservice-proces op een flexibele manier met elkaar verbonden zijn, kun je zowel naar de eindklant als richting de opdrachtgever de lijnen kort houden en snel schakelen als dat nodig is. Zo kun je hun verwachtingen waarmaken of zelfs overtreffen. Samen met je partners zorg je voor een goed resultaat: de juiste kwaliteit, geleverd binnen de afgesproken levertijden en met een hoge klanttevredenheid. 

proces

Over ons

Al sinds 2004 helpen we bedrijven met een technische buitendienst bij het zo efficiënt en goed mogelijk uitvoeren van steeds wisselende werkpakketten in het veld. Met onze oplossingen kunnen aannemers en ingenieursbureaus het maximale uit hun mensen halen. Zo verhogen zij hun operational excellence, zettten ze hun klant op 1 en verbeteren en innoveren ze continu hun dienstverlening.

Over ons

Vraag dan ons uitgebreide informatiepakket aan. Het staat voor je klaar!