Field Service Plus

Geïntegreerde
kaarten

In de kaartenmodule is het mogelijk jouw eigen kaartlagen toe te voegen om de bedrijfsprocessen te ondersteunen. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk een goed overzicht van de locaties van jouw assets op de kaart te verkrijgen.

In de kaartmodule heb je een goed overzicht van waar de fieldengineers zich momenteel bevinden, en of zij onderweg, op locatie of aan het wachten zijn.

Met behulp van FS+ kun je al jouw assets in kaart brengen op de map, deze zijn op te halen uit jouw huidige applicatie, toe te voegen via FS+ of te importeren.

Krijg een overzicht van alle opdrachten op de kaart. Door hier met je muis overheen te gaan worden de klantgegevens en opdrachtinformatie snel inzichtelijk.

FS+ biedt de mogelijkheid te koppelen verschillende Geografische Informatie Systemen (GIS). Hierdoor kun je bijvoorbeeld door middel van geofencing een gebied selecteren als filter.

Op de kaart is het mogelijk de routes van de verschillende buitendienstmedewerkers te tonen. 

Door middel van verschillende filters kun je de elementen weergeven die voor jou handig zijn. Filter bijvoorbeeld op gebied, fieldengineers of werkorders.

Mobiele
applicatie

Onze app is ontwikkeld voor IOS en Android apparaten.

De mobiele app ondersteunt offline werken zodat je altijd je werkorders kunt afhandelen, ook zonder bereik.

In de app kan de fieldengineer snel en gemakkelijk een overzicht inzien van de toegekende werkorders.

Alle adressen van opdrachtlocaties zijn toegankelijk via de app. Hierdoor kan de fieldengineer snel navigeren naar zijn locatie via de integratie met Google Maps.

De fieldengineer kan via de app doorgeven of hij bij de klant, onderweg of aan het wachten is. Dit is op kantoor zichtbaar waardoor snel kan worden ingespeeld op situaties. 

De fieldengineer kan snel handleidingen bekijken van een asset wanneer hij met een opdracht bezig is. 

Door middel van vooraf geconfigureerde wizards worden fieldengineers geholpen hun opdracht goed af te handelen en weet je zeker dat niets vergeten wordt.

In de mobiele app is het mogelijk autorisatie toe te passen middels digitale handtekeningen van jouw fieldengineer en klant.

De fieldengineer kan vanuit de app een sms of e-mail verzenden naar de klant, ook wanneer er iets wijzigt. Zo blijft de klant altijd op de hoogte.

Soms is het handig om snel een foto of ander bestand toe te kunnen voegen bij een opdracht om een beter beeld te krijgen. Dit is in de app onder andere mogelijk bij werkorders, inspecties of schades.

Het is mogelijk om direct een melding te maken van iets wat de fieldengineer tegenkomt tijdens zijn werkzaamheden. Of dit nu een storing, observatie of schademelding is. Hierdoor wordt een melding direct goed geregistreerd in FS+.

Met de geïntegreerde barcodescanner kan direct informatie worden opgehaald van een geregistreerde asset. Hiermee kan snel de geschiedenis van een asset worden opgehaald en bijbehorende handleidingen worden ingezien.

In de app is het mogelijk je verbruikte materialen te registreren op een werkorder.

Via de app kunnen oude werkorders worden opgevraagd, zodat de historie van een klant of asset snel inzichtelijk is.

Planbord FS+

Overzichtelijk
plannen

Met behulp van het planbord plan je de werkorders op een visuele manier. Via drag-and-drop kun je de werkorders op het planbord bij de gewenste fieldengineer, op het gewenste tijdstip slepen.

Door middel van integratie met PTV wordt de planning automatisch op basis van locaties en vaardigheden gemaakt. Zo wordt de meest optimale route berekend.

Voor elke fieldengineer is het mogelijk werkroosters in te stellen of vrije momenten te plannen. Het planbord houdt hier rekening mee bij het plannen van werkorders.

Door te filteren op regio kun je eenvoudig werkorders plannen in een bepaalde gebied.

Op het planbord krijg je snel een overzicht welke fieldengineers beschikbaar zijn voor een werkorder, en of dit past qua reistijd.

De reistijden van en naar een opdrachtlocatie worden automatisch berekend. 

Door middel van verschillende filters kun je de elementen weergeven die voor jou handig zijn. Filter bijvoorbeeld op gebied, fieldengineers of werkorders.

Werkorderbeheer

Werkorder management

Met FS+ handel je gemakkelijk en snel je werkorders af. Werkorders kunnen worden aangemaakt of opgehaald uit een bestaande applicatie.

Maak meerdere SLA’s aan en voeg een SLA toe aan een werkorder. Op het dashboard is snel inzichtelijk van welke werkorders de SLA overschreden dreigt te worden.

Door middel van wizards is het voor je fieldengineer nog makkelijker om zijn werkorders af te handelen. De stappen van de wizards zijn aan te passen aan jouw bedrijfsprocessen of type opdracht. 

In FS+ maken we gebruik van formulieren. Hiermee kan bijvoorbeeld een schademelding worden aangemaakt door de fieldengineer. De formulieren zijn volledig naar de wensen van jouw organisatie aan te passen.

Na het afhandelen van een werkorder kan automatisch een gegenereerde PDF gestuurd worden naar de klant met alle informatie van de werkorder.

In FS+ is het mogelijk repeterende werkorders in te stellen die automatisch worden aangemaakt met een gewenste tijdsinterval.

Door middel van verschillende filters kun je de elementen weergeven die voor jou handig zijn. Filter bijvoorbeeld op gebied, fieldengineers of werkorders.

Taakbeheer

Taak en formulier
management

Maak taken aan en wijs deze toe aan gebruikers. Zo zorg je ervoor dat alle opvolgacties goed uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld om een leveringproces in goede banen te leiden of wanneer een veldbericht of ingevuld formulier een vervolgactie vereist.

Door het gebruik van formulieren kun je overige gebeurtenissen goed registreren. Je kunt de formulieren bijvoorbeeld gebruiken voor het evalueren van een opdracht, het uitvoeren van een audit of een tevredenheidsonderzoek van de klant. Deze formulieren kunnen eventueel gekoppeld worden aan een werkorder. De formulieren zijn volledig naar de wensen van jouw organisatie aan te passen. 

Ingevulde formulieren kunnen gemakkelijk worden gegenereerd en geëxporteerd naar een PDF of Word-bestand.

Door middel van verschillende filters kun je de elementen weergeven die voor jou handig zijn. Filter bijvoorbeeld op gebruiker, status of datum.

Direct contact?

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Behoefte aan een adviesgesprek? Laat je gegevens achter en we bellen je snel!