Field Service Plus

Field Service Plus: voor vlekkeloze opdrachtafhandeling

Doorsta de kwaliteitseisen van je opdrachtgever met glans, verbeter je marge en stel je klanten én eigen personeel tevreden. Dat lukt alleen als iedereen tijdens het werk beschikt over de benodigde informatie, binnen én buiten. Regel het met Field Service Plus. 

Onze fieldservice-oplossing FS+ in vogelvlucht

 • Bekijk het grotere plaatje

  Plaats het werkproces in de context van je organisatie met ons Fieldservice Operational Model. Analyseer afhankelijkheden, systemen, interacties en stakeholders.

 • Modelleer het werkproces

  Ontwerp de klantopdracht met fasering, communicatiemomenten en benodigde informatie. Maak gebruik van de vele standaard opdrachtsoorten, van levering tot service, en pas deze eenvoudig aan.

 • Koppel met gegevensbronnen

  Leg koppelingen met interne en externe systemen voor alle benodigde informatie en pas deze snel aan indien nodig. Voer automatische kwaliteitscontroles uit op de data.

 • Organiseer het werk

  De organisatie kan aan de slag! Doe de benodigde voorbereiding: engineering, werkvoorbereiding, uitbesteden etc. Haak alle partijen aan in het werkproces.

 • Maak een planning

  Plan de werkorders (automatisch) in op medewerkers en locaties en stuur deze real-time bij.

 • Voer de werkorder uit

  Handel op locatie de werkorders stapsgewijs af, waarbij de engineer alle relevante informatie via een app bij de hand heeft. Handel schade, extra werkzaamheden en verstoringen snel af.

 • Volg voortgang en prestaties

  Houd grip op de status van werkorders. Informeer alle belanghebbenden op maat over de voortgang van werkpakketten.

Welke problemen lossen we voor jou op?

Het delen van actuele en volledige informatie is uitdaging als werkpakketten steeds wijzigen of er nieuwe bijkomen: 

De oplossing is Field Service Plus

Field Service Plus is de ideale oplossing om informatie te delen bij veranderlijke opdrachten. Processen en koppelingen met systemen pas je makkelijk aan. Zo blijf je optimaal samenwerken en houd je het totaalbeeld, binnen en buiten kantoor. 

Met Field Service Plus (FS+) leid je engineers stapsgewijs door een werkorder. Bij iedere processtap geef je ze de juiste en complete informatie op de meest gebruiksvriendelijke manier. Bijvoorbeeld in een planbord, kaart, mobiele app of dashboard.  

De belangrijkste voordelen:

Voor wie?

Field Service Plus is ontwikkeld voor serviceorganisaties in de telecom, nutsbedrijven en voor ingenieursbureaus met een uitgebreide buitendienst. Deze organisaties hebben te maken met:  

Field Service Plus is toepasbaar in iedere branche en geschikt voor iedere organisatie met een buitendienst en een variëteit aan serviceopdrachten. Herken je bovenstaande kenmerken? Vraag dan zeker een persoonlijke demo aan. 

Flexibele, bewezen lowcode-software

Field Service Plus onderscheidt zich doordat het is gebouwd als low-code software. Daardoor is de software extreem flexibel. De processen voeren we uit op het Mendix-platform en integraties verlopen bijvoorbeeld via Azure van Microsoft.

Dagelijks verwerken grote partijen in de telecom, nutssector en engineering honderden opdrachten in het veld met Field Service Plus. Inmiddels hebben we ruim 20 jaar ervaring in fieldservice, in het koppelen met systemen en de diversiteit van opdrachtsoorten. We hebben uitgebreide kennis van de relevante wet- en regelgeving.

Direct contact?

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Behoefte aan een adviesgesprek? Laat je gegevens achter en we bellen je snel!