excelleren

Voor het hele fieldservice-proces 

Bij ‘fieldservice softwaredenk je mogelijk al gelijk aan een werkbonapp voor monteurs. Die biedt Field Service Plus natuurlijk, maar dan als onderdeel van onze complete oplossing voor ieder denkbaar fieldserviceproces. In de software modelleer je alle fases van de betreffende werkopdracht, waarna onze oplossing het hele proces regisseert en alle bijdragers door het proces leidt. In iedere fase van de werkopdracht heeft de medewerker alle benodigde informatie voor handen en is de voortgang voor alle belanghebbenden inzichtelijk. 

Ontdek onze werkwijze
Operational model fieldserviceplus

Werkopdrachten optimaal uitvoeren 

Met onze fieldservice-software helpen we klanten om hun werkopdrachten optimaal te plannen, efficiënt en ‘First Time Right’ op te leveren en de klantbeleving continu te verbeteren. Doordat je het proces op ieder moment kunt aanpassen, beweegt je organisatie eenvoudig mee met veranderingen in werkpakketten, systemen of technologie. Via de integratielaag koppel je met ieder intern of extern systeem, en pas je dit makkelijk weer aan. Dit maakt je bedrijf extreem flexibel, waarbij je toch efficiënt kunt werken. Ook stel je je mensen in staat om het beste uit zichzelf te halen.  

Ontdek onze software
De plus van fieldservice plus

De plus van mensen 

Want mensen zijn de plus van elke organisatie; dat is onze overtuiging én die van onze klanten. Mensen en teams het maximale uit zichzelf laten halen, is wat ons drijft. Dat doen we door het maximale uit systemen te halen. Waarbij ónze mensen meedenken, processen doorgronden en zien wat nodig is – en wat niet. Zo optimaliseren we werkprocessen voor binnen en buiten, en laten we mensen en daarmee organisaties beter presteren. Met onze lowcodesoftware zetten wij voor élk proces in élke branche in notime een geolied systeem op. Het is onze ‘high code’ om dichtbij en betrokken te zijn en de oplossing toekomstigbestendig te houden. Zo zijn en blijven wij voor elk werkproces de plus van mensen. 

Benieuwd? Ontdek onze fieldservice-software!

Met onze software beschikt iedereen tijdens de werkopdracht over de juiste informatie op het juiste moment. Binnen én buiten – en ook bij je onderaannemer. Stapsgewijs worden medewerkers door de opdracht heen geleid. Wijzigen je opdrachten? Dan pas je processen en koppelingen eenvoudig aan.

Wij helpen je graag verder. Onze specialisten zitten voor je klaar!