Field Service Plus

Field Service Plus mobiele app
Mobiele app

Met de mobiele app heeft je fieldengineer altijd alle informatie bij de hand. De fieldengineer kan zijn werkorders snel inzien en navigeren naar zijn klant. Met de SMS service wordt de klant op de hoogte gesteld van de statusveranderingen. Eenmaal op locatie kan de geschiedenis van de klant en assets worden bekeken en eventuele handleidingen worden ingezien. Ga voor een overzicht van alle mogelijkheden naar de features van FS+.

 
Klantportalen
Portalen

Betrek alle partijen bij jouw proces met behulp van verschillende portalen. Met een klantenportaal kunnen jouw klanten zelf een geschikt tijdstip selecteren en achteraf hun ervaring delen. Werk je vaak samen met onderaannemers? Ook zij kunnen terecht in een portaal waar ze een overzicht hebben van de uit te voeren werkzaamheden en zelf de afhandeling kunnen doen.

FS+ modules
Standaard modules

Field Service Plus bestaat uit een aantal standaard modules. Modules als de geïntegreerde kaarten met kaartlagen en routeoptimalisatie, een overzichtelijk planningsbord, werkorder- en taakbeheer in combinatie met formulieren en wizards zorgen ervoor dat jouw field management processen optimaal ondersteunt worden. Daarnaast is FS+ flexibel en configureerbaar en zijn processtappen makkelijk aan te passen door onze inrichting met behulp van workflows. Op de features pagina worden de verschillende modules overzichtelijk en gedetailleerd behandeld.

Integraties
Integraties

Ons platform kan worden gekoppeld met bestaande systemen met de door ons ontwikkelde integratiehub. Hiermee wordt de benodigde data verzameld uit jouw backend systemen en gebruikt binnen Field Service Plus voor een optimale samenwerking in jouw applicatielandschap.

Innovatie

Het FS+ platform ondersteunt en bevordert het gebruik van Internet of Things, Smart Assets en andere innovatieve technologieën. Wij denken graag met je mee om deze goed te benutten in jouw Field Service Management processen. 

Co-creatie
Co-creatie

Bij FS+ vinden we co-creatie erg belangrijk. Een goede oplossing wordt samen gemaakt. Wij maken gebruik van het Mendix platform waardoor het ook voor onze gebruikers mogelijk is zonder code aanpassingen te doen.

Direct contact?

Weten wat we voor jou kunnen beteken? Behoefte aan een adviesgesprek? Laat je gegevens achter en we bellen je snel!