• Snel en efficiënt monteurs inplannen, zodat ze meer werkorders per dag kunnen afhandelen
  • Minder menselijke fouten en hogere nauwkeurigheid 
  • Hogere klanttevredenheid door snellere reactietijden en hogere leverbetrouwbaarheid 
  • Hogere productiviteit van planners 
  • Flexibeler en sneller aanpassen aan veranderende omstandigheden 
  • Voorkom verspilling van uren en kilometers 
  • Houd (automatisch) rekening met beschikbaarheid, vaardigheden en locatie 
  • Vergroot je marge door hogere productiviteit 

Overzichtelijk plannen

Field Service Planning is ontwikkeld om het plannen van fieldservice-werkzaamheden snel, makkelijk en foutloos te kunnen uitvoeren. In deze module van Field Service Plus plan je werkorders via ‘drag-and-drop’ in op een visueel planbord. De software kan automatisch plannen op basis van de locatie en vaardigheden van de fieldengineer. Hierbij wordt ook rekening gehouden met roosters, reserveringen en vrije dagen. Bij het plannen van werkorders kun je filteren op regio. Ook kun je routes optimaliseren om zo de groenste, snelste of kortste route te berekenen. 

De module Field Service Planning geeft je handige extra inzichten zodat de planner nog efficientere planningen kan samenstellen. Zo kun je eenvoudig filteren op de beschikbare engineers voor een specifieke werkorder. Je krijgt inzicht in de reistijden van en naar een opdrachtlocatie. Je ziet de routes van fieldengineers op een kaart. Ook kun je werkorders filteren op relevante criteria, zoals op gebied, engineers of werkorders. 

Field Service Planning is onderdeel van onze flexibele fieldservice-software Field Service Plus. Onder veranderlijke omstandigheden kun je hiermee toch optimaal samenwerken met alle meewerkende partijen, binnen én buiten kantoor.

Buitendienstmedewerkers zien bij iedere stap actuele en complete informatie. Planners en managers hebben overzicht en controle over het hele proces. Workflows en koppelingen pas je flexibel aan. Zo kun je snel inspelen op veranderende omstandigheden, systemen, eisen en werkpakketten. 

Demo aanvragen

Benieuwd hoe onze software voor jouw bedrijf kan werken? Vraag een demo aan, online of bij jou op locatie.

Dashboard field service