Lees meer
regie-proces

Regie over je proces

Je werkt veel samen met externe partijen. Werkpakketten veranderen continu. Dat maakt het lastig om regie over het proces te houden. Waardoor je je SLA’s en KPI's niet haalt.

Lees meer
Lees meer
diversiteit aan field service opdrachten

Diversiteit aan opdrachten

Je werkopdrachten zijn ‘geautomatiseerd’ met Excel, whatsapp, e-mail en een lappendeken van apps. De reden: bij iedere opdracht zijn de workflow, bijdragers en systemen weer anders.

Lees meer
Lees meer
mensenfaciliteren

Je mensen faciliteren

Je mensen werken met onlogische apps, gebrekkige informatie, ontbrekende documentatie, systemen die niet samenwerken, veel administratie… probeer dan maar eens First Time Right te werken.

Lees meer
Lees meer

Alle partijen aanhaken

Vage afspraken met de eindklant. Niet-afgeronde stappen in het proces. Geen inzicht in de voortgang. Kortom, partijen zijn niet van elkaar op de hoogte, waardoor er snel fouten worden gemaakt.

Lees meer
Field Service Plus HOGE RESOLUTIE

Werkwijze

Doelgericht automatiseren

Bij het automatiseren van werkopdrachten moet je rekening altijd houden met de context van je organisatie. Met ons Operational Model maak je de match met je bestaande processen, systemen en doelen. En met onze 2+2+2-aanpak kun je erop vertrouwen dat je op de goede weg zit en behaal je snel resultaat.

Ontdek onze werkwijze
excelleren

Software

Stel mensen in staat om te excelleren

Onze fieldservice-software dient maar één doel: een vlekkeloze werkopdracht. De oplossing is erop gericht om tijdens de werkopdracht iedereen op het juiste moment de juiste informatie aan te bieden. Stapsgewijs worden medewerkers binnen en buiten door de opdracht heen geleid. En als werkpakketten wijzigen, pas je processen en koppelingen eenvoudig aan.

Ontdek onze software
Field Service Plus

Vraag dan ons uitgebreide informatiepakket aan. Het staat voor je klaar!

Demo aanvragen

Benieuwd hoe onze software voor jouw bedrijf kan werken? Vraag een demo aan, online of bij jou op locatie.