diversiteit aan field service opdrachten

Elke fieldservice-opdracht kent de fases van voorbereiden, uitvoeren en terugmelden. Maar er zijn ook grote verschillen. Zo heb je kortlopende en langlopende opdrachten, die ook qua complexiteit flink kunnen verschillen. Ook qua processtappen lopen de opdrachten uiteen. Betreft het een snelle ‘fix’ of is het een uitgebreidere opdracht? Moeten er Klic-meldingen worden gedaan of vergunningen worden aangevraagd? Daarnaast lopen de uit te voeren activiteiten binnen (op kantoor) en buiten (in het veld) per opdracht uiteen. Mogelijk zijn meerdere bezoeken nodig, bijvoorbeeld voor schouwen, voorbereiding, uitvoering en nazorg. En wellicht worden er meerdere opdrachten op dezelfde locatie gecombineerd. 

Onze werkwijze
operational excellence field service

Gegevens bij elkaar brengen

Als aannemer voer je vaak meerdere fieldservice-opdrachten tegelijk uit. Het automatiseren ervan is vanwege die diversiteit aan opdrachten vaak een flinke uitdaging. Zo moet je processen flexibel kunnen modelleren en gegevens uit verschillende bronnen bij elkaar brengen. Denk aan eigen logistieke gegevens over materialen, monteurs en locaties en gegevens uit assetsystemen over bijvoorbeeld gasmeters, routers en zendmasten.  

Ontdek onze technologie
nutsbedrijven fieldservice

Software is onmisbaar voor het goed en snel organiseren en voorbereiden van werkopdrachten, evenals het plannen en uitvoeren ervan. Voor fieldservice-werkzaamheden heb je dus een systeem nodig dat goed kan omgaan met een grote diversiteit aan werkopdrachten. Of opdrachten kunnen combineren uit verschillende werkpakketten of van verschillende opdrachtgevers. Het liefst doe je dit in één flexibel systeem. 

Benieuwd naar onze oplossing? Ontdek onze fieldservice-software!

proces

Over ons

Al sinds 2004 helpen we bedrijven met een technische buitendienst bij het zo efficiënt en goed mogelijk uitvoeren van steeds wisselende werkpakketten in het veld. Met onze oplossingen kunnen aannemers en ingenieursbureaus het maximale uit hun mensen halen. Zo verhogen zij hun operational excellence, zettten ze hun klant op 1 en verbeteren en innoveren ze continu hun dienstverlening.

Over ons

Demo aanvragen

Benieuwd hoe onze software voor jouw bedrijf kan werken? Vraag een demo aan, online of bij jou op locatie.

Dashboard field service