Systemen die belemmeren 

Onlogische apps, gebrekkige informatie, vele administratieve handelingen, systemen die niet prettig werken en niet samenwerken, ontbrekende documentatie en vage werkinstructies. Afspraken worden niet correct opgevolgd, gegevens slecht vastgelegd en Excelsheets zwerven rond. Het zijn vaak de systemen die zorgen voor onnodige ballast en irritatie tijdens het werk. Dit werkt niet alleen vertragend, maar leidt ook tot hogere kosten, gefrustreerde medewerkers en uiteindelijk ontevreden eindklanten en opdrachtgevers.

mensenfaciliteren

Medewerkers willen focus op hun werk

Hoe kun je medewerkers dan wél optimaal ondersteunen tijdens hun werk? Dit kan bijvoorbeeld door medewerkers alleen die informatie te tonen, die op dat moment relevant is voor hun taak. Tijdens de klus bied je informatie uit onderliggende systemen hapklaar aan, zodat ze er gelijk mee aan de slag kunnen. Verder kun je laten zien welke taken al zijn afgerond en wat nu te doen staat. Voorop staat om de medewerker te helpen om niets te vergeten en dat deze het werk compleet en goed kan overdragen naar de volgende fase.

Field Service Plus app, buitendienst

Zo simpel kan het zijn

Fieldservice-software kan je hierbij helpen. Door beter te plannen, zorg je dat tijdens de klus de juiste mensen, materieel, informatie, documentatie en tools beschikbaar zijn. De app moet erop gericht zijn om je medewerkers te begeleidene volgens het principe ‘klus – klik – klaar’. Techneuten doen niet meer administratie dan strikt noodzakelijk. In hun device zien ze alleen die informatie die ze nodig hebben. Met een paar tikken moeten ze een bericht kunnen verzenden naar kantoor, collega of klant. Met software versimpel je zo het werk, zijn mensen productiever en kunnen ook medewerkers met minder kennis en vaardigheden dezelfde klus klaren. Zo stel je je mensen in staat om first time right te werken. 

proces

Over ons

Al sinds 2004 helpen we bedrijven met een technische buitendienst bij het zo efficiënt en goed mogelijk uitvoeren van steeds wisselende werkpakketten in het veld. Met onze oplossingen kunnen aannemers en ingenieursbureaus het maximale uit hun mensen halen. Zo verhogen zij hun operational excellence, zettten ze hun klant op 1 en verbeteren en innoveren ze continu hun dienstverlening.

Over ons

Demo aanvragen

Benieuwd hoe onze software voor jouw bedrijf kan werken? Vraag een demo aan, online of bij jou op locatie.

Dashboard field service