De uitdaging is een goede afstemming

In een fieldservice-proces moeten meerdere afdelingen en vaak meerdere partijen met elkaar samenwerken. Zonder centrale regie leidt dit geheid tot afstemmingsproblemen. Doordat het totaalbeeld ontbreekt, zien afdelingen alleen hun eigen opdrachten. Goede werkinstructies missen, het opgeleverde werk voldoet niet en het vervolg is onduidelijk. Dit remt de voortgang van werkopdracht en pakt nadelig uit voor de kwaliteit en de klanttevredenheid.

Regie-binnen

De oplossing: werkzaamheden regisseren

Deze uitdaging kun je oplossen met automatische regievoering. Laat software alle werkzaamheden centraal aansturen, ook over afdelingen en organisaties heen. Bij overdrachtsmomenten kan de software checken of alle ‘vinkjes zijn gezet’: is de vergunning aangevraagd, de klicmelding gedaan, enzovoort. Bij een faseovergang stuur je alle stakeholders automatisch een update, zodat iedereen op de hoogte is.

FieldServicePlus

Iedereen in control

Met automatische regievoering wordt het op kantoor veel makkelijker om de voortgang te bewaken. Operationele dashboards laten zien welke acties openstaan en welke werkopdrachten aandacht nodig hebben. Iedereen ziet zijn eigen werk en wanneer het klaar moet zijn. Zo ziet de onderaannemer bijvoorbeeld wanneer er waar gegraven moet worden, waarna de glasvezelkabel kan worden aangelegd. Zo houdt iedereen grip op zijn werk. 

Benieuwd? Ontdek onze fieldservice-software!

Met onze software beschikt iedereen tijdens de werkopdracht over de juiste informatie op het juiste moment. Binnen én buiten – en ook bij je onderaannemer. Stapsgewijs worden medewerkers door de opdracht heen geleid. Wijzigen je opdrachten? Dan pas je processen en koppelingen eenvoudig aan.

proces

Over ons

Al sinds 2004 helpen we bedrijven met een technische buitendienst bij het zo efficiënt en goed mogelijk uitvoeren van steeds wisselende werkpakketten in het veld. Met onze oplossingen kunnen aannemers en ingenieursbureaus het maximale uit hun mensen halen. Zo verhogen zij hun operational excellence, zettten ze hun klant op 1 en verbeteren en innoveren ze continu hun dienstverlening.

Over ons

Demo aanvragen

Benieuwd hoe onze software voor jouw bedrijf kan werken? Vraag een demo aan, online of bij jou op locatie.

Dashboard field service