Meer over Operational Model
Fieldservice app

Werkopdrachten in hun context

Met ons Operational Model breng je in kaart hoe werkopdrachten aansluiten op de processen, systemen en doelen binnen je organisatie. Zo automatiseer je doelgericht en houdt iedereen overzicht.

Meer over Operational Model
Meer over procesbesturing
Fieldservice app

Procesbesturing inrichten

Effectieve procesbesturing helpt om snel en flexibel te reageren op verstoringen. Zo kun je - ondanks dynamische omstandigheden - hoge kwaliteit leveren, fouten reduceren en je resources beter benutten.

Meer over procesbesturing
Ontdek onze technologie

Technologie: dé plus van Field Service Plus

Hoe kan het dat je met onze software wél ieder fieldservice-proces flexibel kunt automatiseren én aanpassen? Het antwoord ligt in drie belangrijke uitgangspunten van onze technologie.

Ontdek onze technologie
Ontdek onze aanpak
regie-proces

Implementeer met 2+2+2

Hoe weet je zeker dat je op de goede weg zit en je snel resultaat krijgt? Dat is het uitgangspunt van onze 2+2+2-aanpak. In drie heldere fasen brengen we een concrete oplossing live.

Ontdek onze aanpak
Diversiteit aan opdrachten

Uitdagingen

Wat is jóuw uitdaging in fieldservice?

Als bedrijfsleider van een fieldservice-organisatie is het jouw prioriteit om technici in het veld zo productief mogelijk en First Time Right laten werken. Anders kun je onmogelijk je opdrachtgevers tevreden houden en je concurrenten voorblijven. Maar er zijn flinke uitdagingen. In welke uitdaging herken jij je het meest? 

Kies jouw uitdaging
fieldservice in de telecom

Software

Werkopdrachten flexibel automatiseren én aanpassen 

Onze fieldservice-software dient maar één doel: een vlekkeloze werkopdracht opleveren. De oplossing is erop gericht om iedereen in het werkproces op het juiste moment de juiste informatie aan te bieden. Stapsgewijs leid je medewerkers binnen en buiten door de werkopdracht heen. En ls werkpakketten en werkopdrachten steeds wijzigen, pas je processen en koppelingen met systemen makkelijk aan 

Ontdek onze software
proces

Over ons

Al sinds 2004 helpen we bedrijven met een technische buitendienst bij het zo efficiënt en goed mogelijk uitvoeren van steeds wisselende werkpakketten in het veld. Met onze oplossingen kunnen aannemers en ingenieursbureaus het maximale uit hun mensen halen. Zo verhogen zij hun operational excellence, zettten ze hun klant op 1 en verbeteren en innoveren ze continu hun dienstverlening.

Over ons

Vraag dan ons uitgebreide informatiepakket aan. Het staat voor je klaar!